Weil, Gotshal & Manges

With spectacular views across Victoria Harbour, this two-floor office for Weil, Gotshal & Manges in Alexandra House is largely finished in a neutral timber veneer, off-white stone and purple-grey broadloom carpeting, with accents of colour in the furniture and artwork.

A striking feature at the front-of-house is a full height stone wall finished in Rain Forest marble. Barrisol ceilings in the boardroom and meeting rooms are another noteworthy aspect of the design; they provide even light that is perfect for meetings that may last long into the night.

The firm decided to enhance the building’s original, steel window mullions by re-cladding them in anodised aluminium. The lift lobbies at both floors were carefully renovated and a new metal ceiling system with indirect lighting was installed to replace the existing mineral fibre tiles and luminaires in the work spaces.

The result is that Weil Gotshal now occupy a highly efficient, 24,000 square foot premises in a building that seems - on the inside - to be more contemporary than would appear from the exterior.

Tell

workplace

1 / 20

With spectacular views across Victoria Harbour, this two-floor office for Weil, Gotshal & Manges in Alexandra House is largely finished in a neutral timber veneer, off-white stone and purple-grey broadloom carpeting, with accents of colour in the furniture and artwork.

A striking feature at the front-of-house is a full height stone wall finished in Rain Forest marble. Barrisol ceilings in the boardroom and meeting rooms are another noteworthy aspect of the design; they provide even light that is perfect for meetings that may last long into the night.

The firm decided to enhance the building’s original, steel window mullions by re-cladding them in anodised aluminium. The lift lobbies at both floors were carefully renovated and a new metal ceiling system with indirect lighting was installed to replace the existing mineral fibre tiles and luminaires in the work spaces.

The result is that Weil Gotshal now occupy a highly efficient, 24,000 square foot premises in a building that seems - on the inside - to be more contemporary than would appear from the exterior.