Sony Music

The layout of the Sony Music office at CITIC Tower does not follow a traditional linear grid, rather, an inter-play of spaces creates two ‘separate’ offices within one premises.

The Marketing and Promotions group inhabits a free-thinking workspace that features curved walls and ambiguous boundaries. The Finance Department veers towards the more traditional with straight lines and rectilinear workstations that have a more practical demeanour.

The portal to both departments is the reception and meeting area at the front of house.

The design here incorporates the building’s original ceiling height with dropped panels for dramatic effect. A screen – almost as high as the ceiling - features a continuous medley of music videos while a polished slate floor provides a little bit of bling.

In the corner there’s even an inlaid section of structural glass for seating – if you dare.

Tell

workplace

1 / 20

The layout of the Sony Music office at CITIC Tower does not follow a traditional linear grid, rather, an inter-play of spaces creates two ‘separate’ offices within one premises.

The Marketing and Promotions group inhabits a free-thinking workspace that features curved walls and ambiguous boundaries. The Finance Department veers towards the more traditional with straight lines and rectilinear workstations that have a more practical demeanour.

The portal to both departments is the reception and meeting area at the front of house.

The design here incorporates the building’s original ceiling height with dropped panels for dramatic effect. A screen – almost as high as the ceiling - features a continuous medley of music videos while a polished slate floor provides a little bit of bling.

In the corner there’s even an inlaid section of structural glass for seating – if you dare.