EIG Global Energy Partners

The Hong Kong premises of EIG Global Energy Partners enjoys a spectacular view of Victoria Harbour from the 38th Floor of Two IFC.

The office layout is organized more or less symmetrically around a large reception area and boardroom, with two offices and two open-plan analysts’ workstations at either side. Along the wall bordering the public corridor are two spare offices and a video-conferencing room, on the one side, while the breakout area, machine room and server room round out the list of facilities at the opposite side.

Carbonized bamboo flooring is used in the reception area, which also features an interesting ribbed-beam ceiling incorporating both direct and indirect lighting, while an unusual veneer – Makybe – was selected for all of the millwork and non-fabric wall paneling throughout. Chairs and seating are by Allsteel, Keilhauer and Bernhardt.

Due to the highly exposed location of the boardroom, electronic glass was used in the wall and the doors so that privacy can be achieved with the mere flick of a switch.

Tell

workplace

1 / 20

The Hong Kong premises of EIG Global Energy Partners enjoys a spectacular view of Victoria Harbour from the 38th Floor of Two IFC.

The office layout is organized more or less symmetrically around a large reception area and boardroom, with two offices and two open-plan analysts’ workstations at either side. Along the wall bordering the public corridor are two spare offices and a video-conferencing room, on the one side, while the breakout area, machine room and server room round out the list of facilities at the opposite side.

Carbonized bamboo flooring is used in the reception area, which also features an interesting ribbed-beam ceiling incorporating both direct and indirect lighting, while an unusual veneer – Makybe – was selected for all of the millwork and non-fabric wall paneling throughout. Chairs and seating are by Allsteel, Keilhauer and Bernhardt.

Due to the highly exposed location of the boardroom, electronic glass was used in the wall and the doors so that privacy can be achieved with the mere flick of a switch.