HKJC Weigh-In Bar

As part of the overall renovation of the Members’ Grandstand at the Hong Kong Jockey Club Shatin Racecourse, all of the F+B outlets were redesigned and repositioned.

The Weigh In Bar makes use of a series of photographs specially commissioned for the project, with different backlighting depending on the type of seating adjacent.

Materials here include Corian countertops and terrazzo floor tiles, which are robust enough to cater for heavy usage, while an accessible mesh ceiling with cutouts for low-energy lighting completes the look.

Tell

lifestyle

1 / 20

As part of the overall renovation of the Members’ Grandstand at the Hong Kong Jockey Club Shatin Racecourse, all of the F+B outlets were redesigned and repositioned.

The Weigh In Bar makes use of a series of photographs specially commissioned for the project, with different backlighting depending on the type of seating adjacent.

Materials here include Corian countertops and terrazzo floor tiles, which are robust enough to cater for heavy usage, while an accessible mesh ceiling with cutouts for low-energy lighting completes the look.